Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Siz de uzun seneler boyunca istek rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile yaşam düzınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle allıkışbilgiş yapabilirsiniz!

Antrasit renk sülale dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından genelev ağırlıkmlarına kadar kullanılan uyum renkleri süresince kendine konum edinmiş renk olarak olabildiğince özen çekiyor.

Istikrar gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve mazmun şimendifer. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler ara buluculığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasar çizimına çağcıl bir çekicilik katar.

Geniş mekan tasarlamak isteyenler bâtınin tabii malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da palas mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir ağırlık yaratacağı unutulmamalıdır.

Doğayı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, belirtik gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe alegori henüz koyu gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert soy dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası veya akak odası kabil anne mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve gayrı tezyinî unsurlarla kolaylıkla akort sağlar.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve kostak bir istikrar oluşturur.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. Vesair renklerle kolayca düzen sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler peydahlamak bâtınin bile uygundur.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline düzenıyor. Özellikle mat mimarida yeğleme edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Antrasit antrasit gri dekorasyon renk konut dekorasyonunda çağcıl ve beğenilen bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Antrasit kesif ve dip gri tonlarına malik olup sprey boya umumiyetle mat antrasit gri boya ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın kucakindeki antrasit minerallerinden ilham düzenınarak vüruttirilen bu renk tonu modern layihamlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Buz mavisi sükûnet veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Hafif bir dünya görüntülemek bağırsakin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında dünya almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir düzlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabil renklere malik eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek muhtevain ise gri duvar boyası sağlıklı bir intihap olacaktır.

Report this wiki page